PARTICULIERE ZORG DOOR HEEL NEDERLAND
Voor direct contact bel met 020 - 63 66 837

Nachtzorg Raalte

Misschien vindt u het moeilijk om voor de nacht zorg te regelen die bij u past. U vraagt waarschijnlijk liever geen familielid omdat u deze niet wil belasten met een zorgtaak, maar het inschakelen van externe zorgverleners gaat u misschien ook wat ver. U ontvangt deze mensen tenslotte veel bij u thuis, op een moment waarop u kwetsbaar bent. Toch kan nachtzorg juist veel betekenen in uw situatie: als u voor ‘s nachts goede zorg geregeld hebt, verkleint dit de kans dat u bijvoorbeeld naar een zorginstelling moet verhuizen. Zuster Jansen biedt persoonlijke nachtzorg in Raalte waarbij een vertrouwd en veilig gevoel centraal staat. Mede daarom werken wij met kleine, vaste zorgteams zodat u altijd dezelfde mensen over de vloer krijgt en deze mensen goed leert kennen.

Wat kunnen we voor u doen?

Of u nu tijdelijk onze hulp nodig heeft of voor een langere periode, dat maakt niet uit. Wij zijn er voor u. Onze ervaren zorgteams hebben verschillende specialisaties en kunnen in iedere situatie inschatten wat u nodig heeft. Bovendien zijn wij op zeer korte termijn al in te schakelen, omdat we niet met wachtlijsten werken.

Met onze nachtzorg in Raalte is er tussen 23.00 en 07.00 uur altijd iemand bij u aanwezig om over u te waken. Wordt u ‘s nachts wakker en heeft u ondersteuning nodig, dan hoeft u het maar te zeggen. Ook voor uw familie is het een prettige wetenschap dat er te allen tijde iemand bij u is. U kunt altijd met een gerust hart gaan slapen, maar zij ook.

Als nachtzorg niet voldoende is

Is nachtzorg misschien toch niet voldoende voor u? Dan kunt u ook altijd kiezen voor 24-uurs zorg van Zuster Jansen. Er is dan dag en nacht iemand bij u. Dit kan bijvoorbeeld prettig zijn wanneer u te maken heeft met een herstelperiode na een operatie, of als u door ouderdom of lichamelijke ongemakken moeite heeft met de dagelijkse handelingen. Ook onze 24-uurs zorg is zowel voor korte als voor langere tijd beschikbaar. Neem contact met ons op als u meer informatie wil, of als u onze zorg direct wil inzetten.

Lees meer bij Zuster Jansen