PARTICULIERE ZORG DOOR HEEL NEDERLAND
Voor direct contact bel met 020 - 63 66 837

Particuliere thuiszorg Raalte

Wat prettig is aan particuliere thuiszorg in Raalte, is dat de beslissing uiteindelijk altijd bij u ligt. Welke invulling van zorg verkiest u, en in welke hoeveelheid wilt u dat afnemen? Zuster Jansen biedt zorg die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie, zodat u altijd krijgt wat u nodig heeft. Is het nodig dat er ‘s nachts iemand over u komt waken, zodat u met een prettig en gerust gevoel kan aan slapen? Dan komen wij voor nachtzorg. Is dit echter niet voldoende, en moet er 24 uur per dag iemand bij u aanwezig zijn voor ondersteuning? Geen probleem, dan is er onze 24-uurs zorg waarbij u ieder moment van de dag op een professionele zorgverlener kunt rekenen. Ook andere invullingen zijn mogelijk.

Wanneer kan onze zorg een oplossing zijn?

Er zijn meerdere situaties te bedenken waarin u extra hulp en ondersteuning nodig kunt hebben. Misschien heeft u net een ingrijpende operatie achter de rug en gaat u een intensieve herstelperiode tegemoet, of krijgt u te maken met een handicap of lichamelijke ongemakken. Het kan ook zijn dat de diagnose Alzheimer bij u gesteld wordt, en dat u het verhuizen naar een zorgnstelling wilt kunnen vermijden. In elk van die situaties kan onze zorg verlichting bieden. Naast het feit dat wij u verzorgen en verplegen zoveel als nodig is, staan wij ook garant voor gezelschap en een luisterend oor. Waar de situatie het toelaat, zullen we zoveel mogelijk van de activiteiten met u ondernemen die u prettig vindt om te doen.

Uw gevoel is het meest belangrijk

Wij vinden het belangrijk dat u te allen tijde een prettig en veilig gevoel heeft bij onze aanwezigheid. Zuster Jansen werkt, mede om die reden, altijd met kleine zorgteams van maximaal vijf vaste zorgverleners per persoon. Zo ontvangt u steeds dezelfde mensen bij u thuis en bouwt u echt een band met ze op. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij ons altijd centraal. Wilt u meer weten over de zorgvormen die we bieden, of ons direct inschakelen? Lees dan verder op de website of neem contact op met onze zorgcoördinator.

Lees meer bij Zuster Jansen