PARTICULIERE ZORG DOOR HEEL NEDERLAND
Voor direct contact bel met 020 - 63 66 837

24-uurs zorg Raalte

Het kan in verschillende situaties voorkomen dat u een dusdanige behoefte heeft aan extra hulp en ondersteuning, dat u op zoek gaat naar 24-uurs zorg in Raalte. Dit moet uiteraard zorg zijn waar u zich prettig bij voelt en waarbij u zelf aangeeft wat u wel en niet prettig vindt. Herkent u zich hierin? Dan is de 24-uurs zorg in Raalte door Zuster Jansen wat u zoekt. Wij bieden particuliere thuiszorg, wat inhoudt dat u uiteindelijk altijd zelf beslist over de zorg die u krijgt. Onze 24-uurs zorg heeft onder andere als doel dat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen, maar dat u gewoon thuis verzorgd en verpleegd kunt worden. Dit is niet alleen voor u erg prettig, maar ook voor uw familieleden en eventuele partner.

U kunt altijd op ons rekenen

Door de professionele zorgverleners van Zuster Jansen in te schakelen, hoeft er niemand van uw directe familie als mantelzorger op te treden. Dit is voor iedereen een fijne wetenschap, gezien een dergelijke zorgtaak erg zwaar kan worden voor iemand die niet een gespecialiseerde achtergrond heeft. Met onze aanwezigheid hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken.

Als u ons inschakelt voor 24-uurs zorg in Raalte, betekent dat niet alleen dat u de hele dag en nacht verzorgd wordt. Wij gaan namelijk ook een stapje verder, door bijvoorbeeld activiteiten met u te ondernemen waarbij u zich prettig voelt. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bezoeken van een restaurant of theater, het maken van een wandeling of op visite gaan bij een vriend of vriendin.

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Op onze website vindt u niet alleen informatie over 24-uurs zorg in Raalte, maar ook over de andere zorgvormen waarvoor u bij Zuster Jansen terecht kunt. Wilt u vrijblijvend meer informatie, of wilt u ons direct inschakelen? Dan mag u ook altijd bellen met ons telefoonnummer: 020-6366837. Onze zorgcoördinator helpt u dan graag verder.

Lees meer bij Zuster Jansen